Missie Jeugdwerking

De missie en visie van de KSK Jeugdwerking

De jeugdwerking van KSK heeft een goede reputatie binnen het provinciale jeugdvoetbal en wil in de toekomst een blijvende rol van betekenis spelen. De jeugdwerking van KSKV wil deze rol vertolken binnen een kader waarbij voetbalplezier en een kwalitatieve voetbalopleiding hand in hand gaan.

Daartoe werden twee specifieke organen in het leven geroepen; Enerzijds een specifieke sociale cel die de sociale insteek voortdurend bewaakt en stimuleert, anderzijds probeert de sportieve cel een kader te creëren waarin een hoogwaardige voetbalopleiding wordt aangeboden met als ultieme doelstelling jeugdspelers voor te bereiden op het werk bij het eerste elftal.

Hoe hoger en hoe beter het sportieve landschap hoe sterker de jeugdopleiding waardoor de stap naar het eerste elftal makkelijker te verteren is. Naast een provinciale jeugdopleiding wordt er binnen de KSK werking ook ruimte gemaakt voor een gewestelijke jeugdopleiding zodat werkelijk iedereen een plaatsje krijgt op het veld !

KSK Vlamertinge wil een stempel zetten via zijn jeugdopleiding. Een speler die onze jeugdopleiding heeft doorlopen, moet een echte KSK V’er zijn op sportief vlak ( technisch en spelintelligentie ) en op extra sportief vlak.

De KSK jeugdwerking probeert niemand buitenspel te zetten en is er werkelijk voor IEDEREEN.

Zo kunnen o.a. ook geïnteresseerde meisjes ( damesploeg in volle opbouw ) volop genieten van onze jeugdopleiding. We zijn trots op het feit dat zelfs kinderen met een beperking een plaatsje
krijgen in onze jeugdwerking. We zijn een club met alleen maar winnaar!

De identiteit van de club, het kloppend hart van onze jeugdvoetbalopleiding !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑